5 Motive pentru care ar trebui sa alegi serviciile noastre de inchirieri auto

5 Motive pentru care ar trebui sa alegi serviciile noastre de inchirieri auto

18 Aug. 2020

Numarul firmelor de inchirieri auto este in crestere in ultimii ani, datorita succesului pe care il are acest serviciu. Desi perioada ce tocmai a trecut nu a fost una fericita, cererile de inchirere incep sa apara, acoperind doar partial pierderile inregistrate in perioada starii de urgenta. Iata 5 motive pentru care ar trebui sa alegi firma noastra atunci cand vrei sa inchiriezi o masina:

Flota auto

Nicio firma de inchirieri auto din Cluj-Napoca nu dispune de o flota auto la fel de diversa ca a noastra. Va punem la dispozitie masini de inchiriat, vanuri, autorulote si minirulote si chiar Vespa de inchiriat. Acoperim toate nevoile si dorintele clientilor, care pleaca de la noi intotdeauna cu zambetul pe buze si foarte multumiti.

Masina cu sofer

De asemenea, in cadrul serviciilor noastre de inchiriere auto, aveti posibilitatea de a alege si optiunea de sofer, atat pentru masinile noastre, cat si pentru autoturismele proprii. Asadar, puteti calatori in siguranta si relaxati, fara stresul din trafic, in deplasari de afaceri sau turistice.

Tarifele pentru inchirierile cu sofer si transferuri sunt personalizate in functie de clasa de autoturisme si distanta parcursa, incluzand combustibilul si taxele aferente transportului.

Preturi avantajoase

Preturile noastre de inchiriere pornesc de la 10 euro/zi, pret rar intalnit in serviciile de inchireri auto. De asemenea, o mare parte din masinile noastre de inchiriat necesita o garantie de doar 100 euro. Daca iti plac masinile automate, de la noi poti inchiria una cu doar 12 euro/zi.

Plata cu cardul

De-a lungul timpului am incercat sa identificam care sunt cerintele clientilor si sa le indeplinim. Astfel, am introdus plata cu cardul pentru a usura tranzactionarea si pentru a fi mai simplu pentru client sa plateasca.

Livrare gratuita la aeroport

Daca ai nevoie de masina inchiriata atunci cand te intorci in tara, iti livram masina gratuit la Aeroportul din Cluj-Napoca. Asadar, te vom astepta asa cum se cuvine, fara a te supune eforturilor de a cauta sediul firmei noastre.

 

Speram ca te-am convins sa ne alegi!

Te asteptam cu drag sa ne cunosti si sa beneficiezi de serviciilor noastre de inchirieri auto Cluj.