Servicii

Inchiriere masina cu sofer Cluj si Transferuri Locale Cluj

Raul Turism Rent a Car Cluj Napoca ofera servicii de inchiriere masina cu sofer si transferuri locale cu autoturisme proprii, pentru deplasari de afaceri sau turistice, care va permite sa calatoriti intr-un mod sigur si relaxant.

Serviciile noastre sunt disponibile oriunde in Romania, local si interurban, precum si catre/dinspre destinatii europene, cu conditia ca orasul de plecare sau de destinatie sa fie unul din Romania.

Flota de transferuri este una atent selectionata, adaptabila cerintelor clientilor nostri:

Clasa Premium :
Mercedes E Klasse, BMW seria 5, Audi A6


Clasa Regular:
VW Passat, Ford Mondeo, VW Jetta, Skoda Rapid, Skoda Octavia, Seat Toledo


Clasa Van:
autovehicule de 8+1 locuri Renault Trafic, Mercedes Vito, Vw Transporter.

Serviciul de transferuri pentru clientii Corporate este unul dedicat companiilor ai caror angajati sau invitati au nevoie de mobilitate, oriunde in Cluj Napoca si in toate orasele din Romania si este disponibil 24 / 7 / 365.

Tarifele pentru inchirierile cu sofer si transferuri sunt personalizate in functie de clasa de autoturisme si distanta parcursa, incluzand combustibilul si taxele aferente transportului.

Cum ne puteti contacta?

Pentru a obtine o cotatie de pret, va rugam sa contactati departamentul nostru de transferuri la adresa office@raulturism.ro sau la numarul de telefon: (+4) 0740 94 50 94

 

Colaboratori de incredere

Hoteluri

Doubletree by hitlon Cluj
 


Firme

Event

Ambasada
Republicii Coreea
  
 


Agentii turism

Weco Travel travis kivi Travel
 


Banci