Destinatii de calatorie cu autorulota – Inchiriere autorulote Cluj

Destinatii de calatorie cu autorulota – Inchiriere autorulote Cluj

24 Jul. 2020

Pentru ca multa lume a renuntat la concediul in strainatate in acest an, venim in ajutorul vostru cu cateva sugestii de locuri din Romania pe care merita sa le vizitati cu autorulota sau cu minirulota:
 

  1. Transilvania

Daca locuiesti in Cluj Napoca, atunci un traseu in Transilvania va fi floare la ureche pentru tine. Zona Transilvaniei te va cuceri prin peisajele magice si pline de istorie. Asadar, iti propunem un traseu cu plecare din Cluj-Napoca. Prima destinatie va fi Sighisoara, un oras foarte apreciat de turistii straini pentru frumusetea sa aparte. De acolo, traseul continua prin Medias pana in Blajel unde exista campinguri unde sa inoptati.

In ziua urmatoare, va indreptati catre Cisnadioara, acolo unde veti putea stationa in alt camping. Pe drum va sugeram sa vizitati Bis erica Evanghelica Fortificata din Axente Sever, Biserica Evanghelica din Slimnic, Biserica Evanghelica Fortificata Sfanta Walpurga din Cisnadie, Biserica Fortificata Sfantul Mihail din Cisnadioara.

Drumul care va aduce inapoi la Cluj va va purta prin Cristian, Sebes, Alba-Iulia si Turda. Toate aceste locuri merita vizitate pentru cladirile si arhitectura deosebita, pentru bisericile extrem de frumoase si pentru peisajele inconfundabile.
 

  1. Maramures

In Maramures traditia este pastrata cu multa grija si atentie. Biserici din lemn, peisaje pitoresti, unice in lume le gasesti in aceast zona superba a tarii. La fel ca la traseul anterior, punctul de plecare stabilit de noi este Cluj-Napoca.

Traseul va traversa in prima zi localitatea Bontida, Baia Sprie si Sapanta, acolo unde veti putea campa peste noapte. In cadrul acestei bucati de traseu va sugeram sa vizitati Castelul Banfy, olarul in Baia Sprie si Cimitirul Vesel din Sapanta. A doua zi va propunem sa vizitati Sighetu Marmatiei, Barsana, Rozavlea, Sieu si sa popositi in cele din urma in Viseu de Sus unde exista parcare pentru autorulote. Seara puteti face o plimbare cu Mocanita pe care nu o veti uita prea curand. Drumul de intoarcere spre Cluj Napoca va incepe din Viseul de Sus, Bleclean si Dej.
 

  1. Bucovina

Bucovina, plai cu flori, este gata sa va gazduiasca intr-o calaturie de neuitat! Manastiri vechi, peisaje naturale si bunavointa locuitorilor o sa va faca sa va indragostiti de aceasta regiune.  Am realizat un itinerar care porneste din Cluj-Napoca și strabate Targu Mures, Lacul Rosu, Piatra Neamt si un popas de o noapte la Dumbrava Rosie. Pe traseu puteti vizita Lacul Rosu si Cheile Bicazului.

Din Dumbrava Rosie traseul continua prin Targu Neamt, Suceava si Sucevita, acolo unde exista campanguri disponibile pentru a inopta. Acest itinerar va ofera posibilitatea sa vizitati Cetatea si Manastirea Neamt, Cetatea si Muzeul Satului Bucovinean din Suceava si Cheile Bicazului. Drumul de intoarcere porneste din Sucevita, Vatra Dornei, Bistrita si in final Cluj-Napoca.

Daca te-am convins sa pleci in concediu cu rulota pe unul dintre cele 3 trasee, iti punem la dispozitie si serviciul de inchiriere autorulote Cluj sau inchiriere minirulote Cluj.