Masini de inchiriat Dacia – Motive pentru care le-am ales

Masini de inchiriat Dacia – Motive pentru care le-am ales

30 Sep. 2020

Stiai ca numele brandului Dacia isi are originea in numele tinutului stramosilor nostri?

Primul autoturism Dacia, conceput in intregime de ingineri romani a fost Dacia Nova si a fost lansat in 1995. De atunci si pana astazi, Dacia a lansat nenumarate modele de masini, punand accent pe aspectele esentiale ale marcii, adica spatiul, fiabilitatea, simplitatea si inteligenta autovehiculului.

Parcul nostru auto detine 5 modele de masini de inchiriat Dacia:

  1. Dacia Logan 0.9 TCe Manuala
  2. Dacia Logan 0.9 TCe Automata
  3. Dacia Duster 1.6 SCe 4x4
  4. Dacia Duster 1.5 Dci Automata
  5. Dacia Doker 1.5 Dci

Motivele pentru care am ales masini de inchiriat Dacia:

  • Fiabilitatea

Dacia produce masini robuste si fiabile, datorita experientei tehnice a Gurpului Renault. Gratie acestui lucru, masinile se pliaza excelent pe drumurile din Romania, oferind un confort sporit in timpul calatoriilor prin tara.

Masinile Dacia sunt gandite pentru drumurile din Romania!

  • Simplitatea design-ului

In timp de alte branduri incearca sa inoveze prin diverse design-uri moderne, venite parca din viitor, Dacia pastreaza design admirabil inserand detalii moderniste, dar care pastreaza identitatea brandului.

Design-ul inconfundabil Dacia!

  • Masini spatioase

Masinile Dacia au un spatiu interior generos, care iti ofera posibilitatea de a calatori cu familia si de a le oferi confortul dorit. In general, portbagajul este si el incapator, fara a „fura” din spatiul pasagerilor din spate.

O masina pentru toata familia!

Va punem la dispozitie masinile de inchiriat Dacia, din parcul nostru auto, pentru calatorii si deplasari cu familia sau in interes de serviciu la preturi avantajoase, pornind de la 16 euro/zi.