Serviciile noastre de inchirieri auto Cluj

Serviciile noastre de inchirieri auto Cluj

18 May. 2020

Cu o vasta experienta in domeniul inchirierilor auto, firma noastra va ofera o gama larga de servicii de inchiriere auto Cluj. In functie de nevoile dumneavoastra va punem la dispozitie masini compacte, de lux, vanuri si autorulote, cu sofer sau fara.

Inchiriere masini

Indiferent daca aveti nevoie de o masina in interes personal sau profesional, parcul nostru auto cuprinde doua game de masini pentru a acoperi toate nevoile clientilor nostri:

  • Premium: Mercedes E Klasse, Skoda Superb
  • Regular: Dacia Duster, Opel GrandlandX, Ford Eco Sport, Renault Fluence, Renault Clio

Pe langa confortul oferit de masinile noastre, va oferim si posibilitatea inchirierii de autoturisme cu sofer. Acest servciu va permite sa aveti parte de o calatorie relaxanta sau chiar in care va puteti ocupa de alte lucruri. Ajungeti la destinatie in siguranta si beneficiati de mai mult timp disponibil pentru relaxare sau treburi personale.

Inchiriere vanuri

Inchirierea masinilor comerciale este un serviciu apreciat in cadrul firmei noastre. Gama noastre de masini comerciale cuprinde:

  • Dacia Doker
  • Ford Transit Furgon
  • Volkswagen Crafter
  • Opel Movano

Inchiriere Autorulote

Pentru vacante reusite cu familia sau prietenii, va recomandam serviciul de inchiriere rulote. Experienta unui concediu cu rulota este una inedita atat pentru adulti, cat si pentru copii.  Pana in 15 iunie pretul de inchiriere al autorulotelor este de 100 de euro/zi. Noi va sugeram sa profitati de acest pret si de vremea frumoasa de afara!